MENU
Головна » 2016 » Грудень » 2 » «Годівничка для синички»
12:39
«Годівничка для синички»

     У сучасних умовах проблема екологічного виховання дошкільнят набуває особливої гостроти і актуальності. Саме в період дошкільного дитинства відбувається формування  екологічної культури. Тому дуже важливо розбудити в дітях інтерес до живої природи, виховувати любов до неї, навчити берегти навколишній світ.

      Наше завдання - познайомити дітей з птахами, зимуючими у нашій місцевості, за їх видами та особливостями; навчити піклуватися про птахів, допомагати їм у холодний зимовий час.

       Доброю традицією в дошкільному навчальному закладі №25 «Зірочка» стало щорічне проведення екологічної акції «Годівничка для синички», «Допоможи пташці взимку». Під гаслом цієї акції у кожній віковій групі була проведена цікава змістовна робота: конкурси малюнків і аплікацій, виготовлення разом з батьками годівничок, виставки, бесіди під час яких діти відгадували загадки, вчилися визначати птахів за описом, познайомилися з птахами-символами, дізналися багато чого цікавого про зимуючих птахів і основне про пташиний раціон взимку. На завершення акції діти разом з вихователями та батьками розвішали годівнички і насипали корм, яким згодом посмакували пташки. Наші малята із задоволенням допомагають маленьким друзям!

Переглядів: 202 | Додав: dnz25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz