MENU
Головна » 2022 » Липень » 26

В теплу пору року завжди зростає кількість випадків харчових токсикоінфекцій. Спека, а також порушення умов приготування та зберігання їжі сприяє їх виникненню. Але в більшості випадків ці хвороби проходять як легкі або помірні. У випадку ботулізму ситуація зовсім інша.

... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: dnz25 | Дата: 26.07.2022 | Коментарі (0)

         Харчові отруєння (англ. food poisoning) — хвороби, що виникають при вживанні їжі, яка містить шкідливі мікроорганізми або отруйні речовини.

         Харчові отруєнн ... Читати далі »

Переглядів: 99 | Додав: dnz25 | Дата: 26.07.2022 | Коментарі (0)

uCoz